Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur WME Mechanics (härefter ”vi” eller ”oss”) samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter när du besöker vår webbplats wmem.se (härefter ”webbplatsen”). Vi värnar om din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsregler, inklusive EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR).

1. Insamling av personuppgifter

Vi samlar in och behandlar följande personuppgifter om dig när du använder vår webbplats:

  • Kontaktformulär: När du fyller i vårt kontaktformulär samlar vi in namn, e-postadress, telefonnummer och eventuell annan information du väljer att dela med oss i meddelandefältet.
  • Nyhetsbrev: När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev samlar vi in din e-postadress.
  • Google Analytics: Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om hur du interagerar med vår webbplats. Detta inkluderar information om vilka sidor du besöker, hur länge du stannar på webbplatsen, vilken webbläsare du använder, och din IP-adress (som anonymiseras innan den lagras).

2. Användning av personuppgifter

De insamlade personuppgifterna används för följande ändamål:

  • Kontaktformulär: För att kunna svara på dina förfrågningar och ge dig den information eller det stöd du efterfrågar.
  • Nyhetsbrev: För att kunna skicka nyhetsbrev och annan marknadsföringsinformation som du har samtyckt till att ta emot.
  • Google Analytics: För att analysera och förbättra webbplatsens prestanda, användarupplevelse och innehåll.

3. Delning av personuppgifter

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part, förutom:

  • Tjänsteleverantörer: Vi kan dela dina personuppgifter med betrodda tjänsteleverantörer som hjälper oss att driva vår webbplats och våra tjänster, exempelvis för att hantera nyhetsbrevsutskick.
  • Lagkrav: Vi kan dela dina personuppgifter om det krävs enligt lag eller om vi anser att det är nödvändigt för att skydda våra rättigheter eller för att uppfylla en rättslig skyldighet.

4. Lagring av personuppgifter

Vi lagrar dina personuppgifter endast så länge som det är nödvändigt för de ändamål som de samlades in för, eller så länge som krävs enligt lag. Personuppgifter som samlas in via Google Analytics anonymiseras och lagras enligt Googles lagringspolicy.

5. Dina rättigheter

Enligt GDPR har du följande rättigheter:

  • Rätt till tillgång: Du har rätt att begära tillgång till de personuppgifter vi har om dig.
  • Rätt till rättelse: Du har rätt att begära att felaktiga eller ofullständiga personuppgifter korrigeras.
  • Rätt till radering: Du har rätt att begära att dina personuppgifter raderas, under vissa omständigheter.
  • Rätt att invända: Du har rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter för direkt marknadsföring.
  • Rätt till dataportabilitet: Du har rätt att begära en kopia av de personuppgifter vi har om dig i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format.

Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på order@wmem.se.

6. Säkerhet

Vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, förlust eller förstörelse. Endast behörig personal har tillgång till dina personuppgifter, och de är skyldiga att behandla informationen konfidentiellt.

7. Ändringar i denna policy

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna integritetspolicy vid behov. Eventuella ändringar publiceras på denna sida med ett uppdaterat datum. Vi uppmanar dig att regelbundet granska denna policy för att hålla dig informerad om hur vi skyddar dina personuppgifter.

8. Kontakt

Om du har några frågor eller funderingar kring denna integritetspolicy eller vår behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på:

WME Mechanics
Ekenäsgatan 9
271 39 Ystad
Sverige